Expertul tău în utilaje Horeca

Inox Line este importator al peste 20 de branduri specializate în utilaje HoReCa.

Fondat în 2007, Inox Line a dotat peste 1000 de locații, de la cafenele și laboratoare de cofetărie patiserie până la restaurante și complexe hoteliere.
Servicii

Consultanță

Consultanții Inox Line te ajută în selectarea utilajelor necesare afacerii tale. Orice proiect are particularitățile sale, iar noi ne folosim experiența pentru a-ți oferi soluția optimă conceptului tău!

Servicii

Proiectare

Inox Line oferă servicii de proiectare 3D pentru a maximiza utilizarea spațiului și a respecta fluxul tehnologic. Prin experiența noastră, iți proiectăm cea mai funcțională versiune a conceptului tău!

Servicii

Finanțare

Inox Line vine în ajutorul tău cu servicii de finanțare totală sau parțială, personalizate. Cu termeni și dobânzi preferențiale, clienții noștri au toate avantajele pentru o afacere de succes!

Servicii

Instalare

Tehnicienii Inox Line asigură montajul și instalarea echipamentelor pentru funcționarea corectă și de lungă durată în condițiii de anduranță și siguranță maxime. Punem accent și pe instruirea personalului, pentru a fi sigur că investiția făcută este utilizată corect!

Servicii

Mentenanță

Pentru a fi sigur că echipamentele tale funcționează continuu, Inox Line îți oferă servicii de mentenanță, atât în perioada de garanție, cât și post-garanție. Totul pentru liniștea afacerii tale în momentele cele mai delicate!

Proiecte

Bar / Pub, Restaurant, Sală Eveniment / Catering
Fast Food & Bistro
INOX LINE

Cerere ofertă

Cere o ofertă pentru proiectul tău și o vei primi cât ai spune HoReCa!

CONTACT
DETALII PROIECT
INOX LINE

Formular Service

Comletează formularul de mai jos, iar unul dintre colegii nostri te va contacta în cel mai scurt timp.

CONTACT